coaching

in het kort:

Maamke coaching

Waarom coaching?

Soms is het nodig (en fijn) om even uit te zoomen. Vanaf een afstand naar jezelf kijken en je bewust worden van jouw zijn en jouw behoeften. Ik gebruik het eeuwenoude astrologische nine star ki om je hier inzichten en handvatten voor te geven. Zie onderaan deze pagina meer info over nine star ki.

bouwstenen coaching

Voor wie?

Het is belangrijk dat je bereid bent om aan jezelf te werken. Je wilt meer inzichten in jouw persoonlijke behoeften, zodat je weet hoe je dicht bij jezelf kunt zijn (en blijven). Het leven zal meer ontspannen verlopen en je zult je vitaler voelen omdat je in je eigen kracht staat.

ontspanning coaching

Hoe ziet het eruit?

Het is mogelijk om een afspraak te maken voor een los nine star ki consult of je kunt kiezen voor een langer (3 of 6 maanden) traject waarin je dieper tot de kern komt en duurzame verandering in gang kunt zetten. Zie onderaan deze pagina voor meer info over de mogelijkheden voor een traject.

het pad is het doel coaching

Praktisch:

De coaching kan zowel online als live in Oss. Je kunt dit zelf van tevoren aangeven. 
Voor het nine star ki consult heb ik je geboortedatum nodig.

Voor de praktische zaken omtrent yoga en massage, verwijs ik je graag naar de desbetreffende pagina's.

Ik doe niet aan trends, ik volg mezelf

(Loesje)

Wat is nine star ki precies?

Nine star ki is een eeuwenoud astrologisch persoonlijkheidsmodel gebaseerd op de leer van de 5 elementen. Deze 5 elementen zijn de basis voor de Chinese traditionele geneeskunst en zijn in iedereen aanwezig. De 5 elementen zijn Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal en deze voeden dan wel controleren elkaar. Afhankelijk van jouw persoonlijke nine star ki reeks, heb je van nature in meerdere of mindere mate beschikking over deze elementen.

Nine star ki geeft je veel inzichten in jouw eigen energetische blauwdruk. Persoonlijke eigenschappen die voor jou misschien vanzelfsprekend lijken, kunnen voor een ander een uitdaging zijn. Inzicht in jouw persoonlijke basisbehoeften kan jou helpen je letterlijk beter in je element te voelen. Misschien is het voor jou belangrijk om meer 'Aarde' in je leven toe te voegen? Of wil je begrijpen waarom je je soms zo vervreemd voelt van je partner? 

de vijf elementen TCM


3 of 6 maanden traject:

Een quick-fix bestaat niet: voor een duurzame verandering is het belangrijk dat je de verantwoordelijkheid neemt voor jouw leven en ik kan je hierin begeleiden. Ik begeleid jou om de beweging te maken naar een meer ontspannen en bewust leven. Een leven waarin jij centraal staat, zodat je weet en voelt waar jouw behoeften liggen. Een leven waarin je meer kunt genieten van de kleine dingen, bewuste keuzes maakt en goed voor je lijf zorgt. Een ontspannen leven is een leven in overgave. Een ontspannen lichaam helpt de geest ontspannen. Een ontspannen geest helpt het lichaam ontspannen.

Gedurende 3 of 6 maanden (in overleg kan dit traject verlengd worden) begeleid ik je in de reis naar binnen. We plannen iedere maand een shiatsu-behandeling in en ik geef je tips en tools mee om in de tussenliggende periode aan te werken. Naast deze behandelingen plannen we ook maandelijks een coachingsgesprek in, waarvan het eerste gesprek bestaat uit een persoonlijk nine star ki consult.  

Wil je meer weten over het traject? Dan kun je altijd contact met me opnemen.

"De uitleg over waar mijn behoeftes liggen was heel verhelderend en er kwam een soort rust over me doordat de dingen gewoon benoemd werden"

Monique

Ik kwam bij Maamke met de vraag: 'Hoe kan ik het contact met mijn zus en moeder verbeteren/liefdevol ‘aanvliegen’?' In gesprek heb ik nog wat beter kunnen uitleggen waar deze hulpvraag vandaan kwam en waar ik moeite mee had in het contact met mijn moeder en zus. Vanuit de Nine Star Ki heeft Maamke allereerst uitgelegd hoe ik in elkaar zit en waar mijn behoeftes liggen voor wat betreft het in contact zijn in het algemeen. Dat was al heel verhelderend en er kwam een soort rust over me doordat de dingen gewoon benoemd werden. Om vervolgens te horen dat - ook al komen we uit ‘hetzelfde nest’ - mijn moeder en zus in het contact andere behoeftes hebben, er anders in staan en dus andere dingen opgehelderd willen hebben, was bijzonder verhelderend. Er viel van alles op z’n plek; ik snap nu veel beter waarom ons contact/onze gesprekken soms zo stroef verlopen; waarom zij mij de vragen stellen die ze stellen en op mijn antwoorden reageren zoals ze doen. 

Maamke is zeer gedreven om vanuit haar vakgebied(en) inzicht te geven en een ander licht te schijnen op een hulpvraag. Vanuit een gelijkwaardig gesprek vraagt ze door. Haar enthousiasme, openheid en eerlijkheid maken het fijn om over dingen te praten. Als Maamke iets niet weet, zal ze het je altijd eerlijk zeggen en er op terugkomen nadat ze het heeft uitgezocht. 

Tarieven:

NINE STAR KI CONSULT
 

Eerst kennismaken en ervaren?
Of behoefte aan een los consult?

65,-

 • Ontdek jouw energetische blauwdruk
 • Leer jezelf en je behoeften beter kennen en begrijpen
 • Zowel live als online mogelijk
 • Een consult duurt circa 1 uur
3 MAANDEN TRAJECT
 

Kort en krachtig

vanaf €

595,-

Een traject is altijd op maat gemaakt. Samengesteld op jouw persoonlijke behoeften. 

Wil je meer weten? Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

 • Doorlopende begeleiding gedurende het traject
 • 3 shiatsu behandelingen of  3 (online) privé yogalessen
 • 1 nine star ki consult
 • 3 keer (live of online) 1-op-1 coaching
 • Waardevol persoonlijk en integer contact (onbetaalbaar ;-)) 
6 MAANDEN TRAJECT
 

Langer en intensief

vanaf €

995,-

Een traject is altijd op maat gemaakt. Samengesteld op jouw persoonlijke behoeften. 

Wil je meer weten? Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. 

 • Doorlopende begeleiding gedurende het traject
 • 6 shiatsu behandelingen of 6 (online) privé yogalessen
 • 1 nine star ki consult
 • 6 keer (live of online) 1-op-1 coaching
 • Nog meer waardevol persoonlijk en integer contact (onbetaalbaar ;-)) 


Wil jij ook seizoens-inspiratie ontvangen? Meld je hieronder aan en ontvang circa 4 keer per jaar een mail met o.a. tips, oefeningen, recepten, data en inspiratie.

Wil jij bij je eigen ontspannen centrum komen?

Wil jij ontspannen leven?
In contact met jouw behoeftes?
 

  Ik kan jou hierin begeleiden.

>